Bolig

Solskinnsbolig Salhusvegen

Helgeland Qvale & Løvstad
Nøkkelinformasjon
Kunde
Helgeland Qvale & Løvstad
Årstall
2018
Størrelse
175m2
m2
Tjenester
Arkitektur
,
Annet
Beskrivelse

Boligen i Salhusvegen ble oppført nøyaktig på fotavtrykket av etterkrigshuset som tiltakshavers bestemor bodde i. Med det som forbilde ble det sammen med kunden utviklet et brukseffektivt og nøkternt hjem. Fokuset lå på langsiktig bruk, bærekraftig materialkvalitet og den fantastiske utsikten over Smedasundet i Haugesund. Bolig og garasje er kledd i ubehandlet malmfuru og utearealene er opparbeidet i brukt brostein og stein fra de omkringliggende jordene som er i familiens eie. Huset er universelt utformet og romløsningen er fleksibel med tanke på plassering av bærevegger og lettvegger.

Familien gjorde bevisste valg rundt arealbruk som et enkelt tiltak for å begrense eget forbruk og oppsamling av ting og tang. Boligen skulle være enkel å bruke, med god lagring til det som brukes ofte, og med en garasje som var stor nok til oppbevaring av flittig brukt friluftsutstyr, og med opplegg til el- lading av bil og sykkel.

Boligen har grunnvarmebrønn som leverer varmtvann, blant annet til varmekablene i det slipte betonggulvet som dekker hele 1. etasje. Taket er kledd med solceller som er fullintegrerte takpaneler, og gjennom skylagring er huset selvforsynt med strøm.

The Solution

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Tegninger
No items found.